top of page
worker-reading-news-with-tablet.jpg

FLEET BLOG

33.jpg

Autor: Ranko Rodik

Tržište pametnih telefona u 2021. je naraslo za 25 % te se procjenjuje da je na svijetu aktivno 3,8 milijardi uređaja što znači da gotovo polovina svjetske populacije koristi pametni telefon. Neizostavan dio svakog pametnog telefona su mobilne aplikacije...

238x179.png

Autor: Kristijan Kanižaj

Neaktivna radna snaga, problemi s planiranjem vremena rada, izračun utrošenog rada djelatnika i poduzetnih operacija te sigurnost na radu prioriteti su upravitelja i poslovođa svih vrsta tvrtki. Sve to zahtijeva moderna rješenja nadzora i upravljanja.

238x179.png

Autor: Marin Sraga

Pojam API označava „aplikacijsko programsko sučelje“ (engl. Application programming Interface), odnosno to je pojednostavljen način povezivanja vlastite infrastrukture kroz razvoj aplikacija u oblaku.

Pametna logistika i distribucija

Autor: Ranko Rodik

Planiranje, optimizacija, snižavanje troškova, racionalno upravljanje, povećanje efikasnosti, AI, machine learning -  iako su ovo danas često korišteni pojmovi, u moru raznih software programa koji su dostupni na tržištu oni postaju banalni...

Potrošnja i nadzor goriva u stoljeću Industrije 4.0

Autor: Kristijan Kanižaj

Gorivo je pogonska komponenta svakog motora s unutarnjim izgaranjem i oduvijek je izravan i najveći pojedinačni trošak u operativnom poslovanju.

troskovi2.jpg

Autor: Marin Sraga

U cestovnom prijevozu robe, kao i u svakom drugom poslu, važno je ažurno pratiti i optimizirati troškove.

Mobilisis je prva Fleet platforma u Europi s LiveChat podrškom u realnom vremenu!

Autor: Ranko Rodik
Netko mi je prije par mjeseci uspio ući u jedan online account i preuzeti moj username i password za on line servis.

Mobilisis Fleet management i njegova budućnost

Autor: Ranko Rodik
Ako ste došli do ovog dijela nove Mobilisis web stranice, prvo što ste vjerojatno primijetili je da je sama stranica nova, osvježena, fluidnija te se nadamo s korisnijim i boljim informacijama.

 

Integracija Mobilisisa sa Sixfoldom

Sixfold je platforma koja daje uvid svojim partnerima gdje se nalaze prijevoznici s njihovom pošiljkom te da dobe točne procjene isporuke u stvarnom vremenu. Sixfold je pružatelj usluga za cijelo tržište te je partner s raznim sustavima za upravljanje prometom pa je tako i Mobilisis jedan od sustava koji prosljeđuje podatke svojih klijenata Sixfoldu.

Mobilisis na Truck bussines fairu u Beogradu

U petak 14.12.2018. održana je godišnja skupština Poslovnog udruženja „Međunarodni Transport“ i  TRUCK BUSSINES FAIR u Sava centru u Beogradu. Na sajmu se okupilo 70 tvrtki koje su predstavile svoje proizvode i usluge. Mobilisis je predstavio svoja specijalizirana rješenja za napredno upravljanje flotom. Konkretno, prezentirane su najaktualnije usluge...

O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi
EU investment

Proizvodi

Fleet management
Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
Pametna poljoprivreda

Rješenja

bottom of page