FLEET

BLOG

Autor: Ranko Rodik

Planiranje, optimizacija, snižavanje troškova, racionalno upravljanje, povećanje efikasnosti, AI, machine learning -  iako su ovo danas često korišteni pojmovi, u moru raznih software programa koji su dostupni na tržištu oni postaju banalni...

Autor: Kristijan Kanižaj

Gorivo je pogonska komponenta svakog motora s unutarnjim izgaranjem i oduvijek je izravan i najveći pojedinačni trošak u operativnom poslovanju.

Autor: Marin Sraga

U cestovnom prijevozu robe, kao i u svakom drugom poslu, važno je ažurno pratiti i optimizirati troškove.

Autor: Ranko Rodik
Netko mi je prije par mjeseci uspio ući u jedan online account i preuzeti moj username i password za on line servis.

Mobilisis Fleet management i njegova budućnost

Autor: Ranko Rodik
Ako ste došli do ovog dijela nove Mobilisis web stranice, prvo što ste vjerojatno primijetili je da je sama stranica nova, osvježena, fluidnija te se nadamo s korisnijim i boljim informacijama.

 

Integracija Mobilisisa sa Sixfoldom

Sixfold je platforma koja daje uvid svojim partnerima gdje se nalaze prijevoznici s njihovom pošiljkom te da dobe točne procjene isporuke u stvarnom vremenu. Sixfold je pružatelj usluga za cijelo tržište te je partner s raznim sustavima za upravljanje prometom pa je tako i Mobilisis jedan od sustava koji prosljeđuje podatke svojih klijenata Sixfoldu.

Mobilisis na Truck bussines fairu u Beogradu

U petak 14.12.2018. održana je godišnja skupština Poslovnog udruženja „Međunarodni Transport“ i  TRUCK BUSSINES FAIR u Sava centru u Beogradu. Na sajmu se okupilo 70 tvrtki koje su predstavile svoje proizvode i usluge. Mobilisis je predstavio svoja specijalizirana rješenja za napredno upravljanje flotom. Konkretno, prezentirane su najaktualnije usluge...

Mobility driven by technology

Mobility driven by technology

PRONAĐITE NAS NA
ADRESA SJEDIŠTA
TELEFON
E-MAIL
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica - Odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
+385 (0) 42 311 777
PRAVNE NAPOMENE
Sva prava pridržana Mobilisis d.o.o. 2021.