top of page
IMG_5984.jpg

KARIJERA

Tražite posao?

Karijera u SICK Mobilisisu nudi sjajnu radnu okolinu te izvrsne mogućnosti za uspješnu budućnost kroz profesionalni i osobni razvoj u tvrtki. SICK Mobilisis ima trajno otvorena vrata za ambiciozne, odgovorne, komunikativne i radišne pojedince željne daljnjeg profesionalnog usavršavanja. U SICK Mobilisisu vas očekuje sigurno radno mjesto, ugodna i prijateljska radna atmosfera te zanimljivi radni zadaci.

Naša kultura i vrijednosti

Naš tim je naša najveća vrijednost.

U SICK Mobilisisu svaki pojedinac raste zajedno s kompanijom zahvaljujući radu na inovativnim interdisciplinarnim projektima te pažnji koju posvećujemo prepoznavanju potencijala i ambicija djelatnika kako bismo im omogućili da ih ostvare u poticajnoj i prijateljskoj radnoj okolini.

Kulturu naše kompanije najbolje opisuje 5 vrijednosti kojima se vodimo u radu i koje nas čine jedinstvenima na tržištu:

SURADNJA

INTEGRITET

AUTONOMIJA

INOVATIVNOST

AGILNOST

Otvorena radna mjesta

Ako niste pronašli otvoreno radno mjesto koje odgovara vašim interesima, pošaljite nam otvorenu molbu.

Otvorena radna mjesta

Kako izgleda naš tim?

Naše radno okruženje prilagođeno je ljudima koji vole opuštenu, ali produktivnu radnu atmosferu. Stalnim osluškivanjem potreba i uvođenjem benefita, podižemo zadovoljstvo naših djelatnika i stvaramo poticajnu okolinu za inovativne i uspješne stručnjake.

89%

zaposlenika bi preporučilo SICK MOBILISIS drugima!

94

zaposlenika

21

žena

90%

 je ponosno što radi u

SICK MOBILISISU

33

prosječna dob

73

muškaraca

Prakse i poslovi za učenike i studente

Studentska praksa

Studentima i učenicima pružamo mogućnost obavljanja stručne ili ljetne prakse. Ako želite steći praktična znanja i vještine u prijateljskom okruženju kroz rad zanimljivim zadacima, prijavite se već danas!

2020.

21

studenata / učenika

2021.

25

studenata / učenika

2022.

34

studenata / učenika

„Naši djelatnici su obrazovani i predani profesionalci koji svojim entuzijazmom, željom za kvalitetom i izvrsnošću pridonose stalnom rastu poslovanja. Kako bismo uspješno odgovorili na poslovne izazove, već prilikom zapošljavanja posvećujemo posebnu pažnju procjeni potencijala novih članova tima. Cijenimo pojedince koji su pristupačni, prilagodljivi i spremni uvažavati različitosti. Važno nam je da svi djelatnici imaju kvalitetne uvjete za rad, dovoljno prilika za profesionalni rast te kontinuirano brinemo o njihovoj ravnoteži poslovnog i privatnog života.“

ETELKA KOŽAR (HR)

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem e-maila

O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi

Rješenja

Proizvodi

Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Spotium - Pametna autonomna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
WiGo - IoT/M2M
bottom of page