top of page
smiling-asian-businessman-shaking-partners-hand.jpg

Tvoja karijera u SICK Mobilisisu

Ostvarite svoj potencijal

U SICK Mobilisisu svaki pojedinac raste zajedno s kompanijom zahvaljujući radu na inovativnim interdisciplinarnim projektima te pažnji koju posvećujemo prepoznavanju potencijala i individualnih preferencija.

co-workers walking
co-workers and laptop

Naš tim je naša najveća vrijednost

Naše radno okruženje prilagođeno je ljudima koji vole opuštenu, ali produktivnu radnu atmosferu. Stalnim osluškivanjem potreba i uvođenjem benefita, podižemo zadovoljstvo naših djelatnika i stvaramo poticajnu okolinu za inovativne i uspješne stručnjake.

84%

djelatnika bi preporučilo SICK Mobilisis drugima

86%

je ponosno što radi u SICK Mobilisisu

101

djelatnik

34

prosječna dob djelatnika

22

žene

79

muškaraca

ZADOVOLJNI TIMOVI SU MOTIVIRANI TIMOVI

time icon

Ravnoteža privatnog i poslovnog života

Fleksibilno radno vrijeme, mogućnost hibridnog rada, 100 % plaćeno bolovanje i benefiti namijenjeni roditeljima omogućavaju uspješno održavanje ravnoteže između privatnih i poslovnih obaveza.

heart icon

Briga o zdravlju

Multisport kartica, plaćeni ručak, sistematski pregled, opuštena radna atmosfera i ured s teretanom pomažu našim djelatnicima očuvati zdravlje.

learn icon/ student icon

Profesionalni rast i razvoj

Djelatnike potičemo na ostvarenje željenih profesionalnih ciljeva kroz korištenje individualnih budžeta za usavršavanje i istraživanje karijernih prilika unutar Grupe.

save icon

Bonus, budžeti i nagrade

Godišnji budžet za individualne potrebe i neformalna druženja s kolegama, bonus za radni učinak i preporuke zaposlenika, božićnica, uskrsnica i regres.

radna_pod

Radna područja

U SICK Mobilisisu uvijek rado upoznajemo motivirane pojedince koji se žele pridružiti našem timu.

Neovisno o tome jeste li iskusni stručnjak ili tek započinjete karijeru, pošaljite nam otvorenu molbu za jedno ili više navedenih područja. Ako niti jedno od njih ne odgovara Vašim profesionalnim interesima, navedite drugo područje koje Vas zanima i predstavite nam se.

Ako niste pronašli radno područje koje odgovara vašim interesima, pošaljite nam otvorenu molbu. 

Upoznajte naš tim

Zajedno oblikujemo digitalnu transformaciju i razvijamo inovativna rješenja za održivu budućnost. Postanite dio našeg tima!

business-people-brainstorming-ideas-plan-work-report-with-data-charts-graphs-analyzing-res

R&D i IT

co-workers learning

Product Management i prodaja

production space

Proizvodnja

college-graduate

Studentski kutak

co-workers handshake

Korporativni timovi

proces-cesta

Put do zaposlenja

1. Vaša prijava

resume

Nakon što pošaljete prijavu, proučit ćemo Vaš CV.

3.    Razgovor uživo 

dialog

Razgovor uživo je prilika da se bolje upoznamo. Član People & Culture tima i voditelj dat će Vam dodatne informacije o radnom mjestu i ocijeniti Vaše iskustvo i motivaciju za rad u SICK Mobilisisu. 

5. Dobrodošli u tim!

handshake

Sretni smo što ste postali dio našeg tima, a kako biste se osjećali ugodno pripremili smo Vam personaliziran onboarding uz buddyja i mentora! 

2. Telefonski intervju

interview

Očekujte poziv People & Culture tima kako biste nam se detaljnije predstavili. 

4. Psihologijsko testiranje

psychology

Testiranje se sastoji od ispitivanja logičkog razmišljanja, upitnika osobnosti i kratke provjere engleskog jezika.

Društveno odgovorno poslovanje

Primjenjujemo i kontinuirano uvodimo nove obiteljske i rodno osviještene politike. Našim djelatnicima olakšavamo usklađenje privatnih i poslovnih obaveza i osiguravamo uvjete za nesmetani razvoj karijere bez obzira na roditeljstvo i rod. Ponosni smo vlasnici MAMFORCE Grow Standarda koji potvrđuje visok stupanj razvijenosti inkluzivne kulture te nam osigurava reputaciju odgovornog poslodavaca.

SICK mobilisis Award
PnP/ HR department

People & Places

„Inovativnost, kao jedna od organizacijskih vrijednosti, prisutna je u različitim aspektima poslovanja i potiče nas da uvijek gledamo prema budućnosti. Kako bismo uspješno odgovorili na poslovne izazove, već prilikom zapošljavanja posvećujemo posebnu pažnju procjeni potencijala novih članova tima. Cijenimo pojedince koji su pristupačni, prilagodljivi i znaju da je različitost važan dio našeg radnog okruženja. Djelatnike potičemo na profesionalan i osobni rast, osiguravamo im kvalitene uvjete za rad te brinemo o ravnoteži njihovog poslovnog i privatnog života.“ 

Etelka Kožar - HR Manager

 • Kako se mogu prijaviti za posao?
  Ako se prijavljujete na natječaj za posao, prijavu možete napraviti klikom na Apply here na stranici na kojoj je natječaj raspisan. Navedite svoje ime i prezime, e-mail adresu, dodajte svoj životopis i označite polje uz GDPR privolu, čime nam dajete suglasnost za obradu vaših osobnih podataka. Klikom na Pošaljite životopis zaprimit ćemo Vašu prijavu. Popis otvorenih natječaja možete pronaći na stranici karijera. Ako trenutno nemamo otvorenih natječaja ili niti jedan natječaj ne odgovara vašim interesima, pošaljite nam otvorenu molbu.
 • Tko može vidjeti moje podatke nakon što pošaljem prijavu?
  Vašu prijavu može vidjeti samo People & Culture tim SICK Mobilisisa. Ako procijenimo da Vaš profil odgovara nekoj od otvorenih pozicija, Vašu ćemo prijavu podijeliti s voditeljem u čijem biste timu potencijalno radili.
 • Poslao/la sam prijavu za posao ili otvorenu molbu. Što sada?
  People & Culture tim će proučiti Vašu prijavu te Vas kontaktirati telefonski ili vam poslati povratnu informaciju e-mailom. Više o tijeku selekcijskog procesa možete pročitati na stranici karijera.
 • Što mogu očekivati na intervjuu?
  Intervju je dvosmjeran razgovor između poslodavca i kandidata te prilika da se bolje upoznamo. Član People & Culture tima i voditelj dat će Vam dodatne informacije o radnom mjestu i ocijeniti Vaše iskustvo i motivaciju za rad u SICK Mobilisisu.
 • Pozvan/na sam na psihologijsko testiranje. Što to znači?
  Ako ste pozvani na psihologijsko testiranje, znači da ste ostavili dobar dojam tijekom intervjua i ušli u posljednji krug selekcijskog procesa. Testiranje se sastoji od ispitivanja logičkog razmišljanja, upitnika osobnosti i kratke provjere engleskog jezika. Naš People & Culture tim su psiholozi obučeni za provedbu i analizu rezultata psihologijskog testiranja tako da bez brige – u dobrim ste rukama.
 • Koliko dugo većinom traje proces zapošljavanja?
  Proces zapošljavanja sastoji se od nekoliko koraka. Slijedeći najbolje prakse, važno nam je da u tom procesu budemo efikasni te da na povratnu informaciju vezano uz svaki korak ne čekate duže od dva tjedna.
 • Što se događa s mojom prijavom i podacima ako nisam odabran/na za radno mjesto ili sam poslao/la otvorenu molbu?
  Bilo da niste odabrani za određenu poziciju bilo da ste poslali otvorenu molbu, Vaša prijava ostaje pohranjena u našoj internoj bazi posloprimaca narednih pet godina te ćemo Vas biti slobodni kontaktirati ako se otvori radno mjesto koje odgovara Vašim kvalifikacijama i radnom iskustvu.
 • Postoji li u SICK Mobilisisu mogućnost rada na daljinu?
  Dobar balans privatnog i poslovnog života naših djelatnika iznimno nam je važan, a za njegovo postizanje ključna je fleksibilnost. Stoga nudimo mogućnost hibridnog načina rada što podrazumijeva rad na daljinu do dva dana tjedno prema prethodnom dogovoru s voditeljem. Osim rada na daljinu, nudimo i druge fleksibilne radne aranžmane.
 • Gdje se nalazi ured SICK Mobilisisa?
  SICK Mobilisis hrvatska je podružnica SICKA. Naš ured nalazi se u Varaždinu, na adresi Varaždinska ulica – Odvojak II 7.
 • Želite nam postaviti pitanje na koje niste pronašli odgovor?
  Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem e-maila: careers@mobilisis.hr
O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi
EU investment

Proizvodi

Fleet management
Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
Pametna poljoprivreda

Rješenja

bottom of page