top of page

O SICK MOBILISISU

SICK Mobilisis hrvatska je podružnica jednog od vodećih svjetskih pružatelja rješenja za aplikacije temeljene na senzorima u industrijskom sektoru.

SICK Mobilisis razvija inovativne senzorske sustave, cjelovita rješenja i povezane aplikacije u oblaku za digitalne lokacijske sustave u kontekstu Industrije 4.0. Premošćujemo jaz između senzora i IT-ja te smo integrirani u ekosustav klijenta na razini objekta, stroja i procesa. Klijentima nudimo profesionalno savjetovanje, partnerstvo i upravljanje projektima. Agilan pristup i lokalna prisutnost izdvajaju nas od konkurencije te preuzimamo punu odgovornost za cjelokupni životni ciklus implementiranih rješenja.

SICK_Logo_Claim_RGB.png

GORAN KANIŽAJ - General Manager

DSC07606.JPG

Od našeg osnutka, svoje smo inovacije razvijali oko Industrije 4.0, IoT-ja i mobilnosti. Naši zaposlenici oduvijek igraju značajnu ulogu u tome. Zapošljavamo uspješne stručnjake čije individualne razlike jačaju naše timove. Kao SICK, još brže možemo nuditi rješenja i usluge digitalnih senzorskih sustava za specifične korisničke aplikacije i još bolje ispunjavati očekivanja naših kupaca, zaposlenika, dobavljača i poslovnih partnera te zajednice u kojoj djelujemo.

Osnovne informacije

osnovani 2005. u Varaždinu

razvoj i proizvodnja IoT proizvoda i usluga

8,3 mil EUR-a godišnjeg prihoda (2022.)

90+

zaposlenih

O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi
EU investment

Proizvodi

Fleet management
Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
Pametna poljoprivreda

Rješenja

bottom of page