top of page
5ee70d97-52ce-468f-b4ae-0c487b1d8082.PNG4242424.png

Korporativni timovi

Andreja Zimić - Head of Accounting

SICK Mobilisisu sam se pridružila na poziciji Voditeljice računovodstva netom nakon što je Mobilisis postao dio SICK Grupe, što je dovelo do brojnih promjena, ali i prilika. Moj je prvi zadatak bio uskladiti procese i izvještavanje naše podružnice sa smjernicama SICK Grupe, poštujući pri tom važeće hrvatske zakone i propise. Taj smo cilj brzo i zadovoljavajuće ispunili te se redovito prilagođavamo izmjenama u poslovanju i izvještavanju.

Vodim tim koji je odgovoran za cjelokupno financijsko računovodstvo – knjigovodstvo, obračun plaća, analiza i planiranje, priprema izvještaja za interne i vanjske potrebe i slično. Poslovanje nastojimo digitalizirati u najvećoj mogućoj mjeri, zbog čega koristimo SAP i najbolje računovodstvene prakse. Motivira me želja da poslovni procesi budu brži, precizniji i automatizirani. 

Jedno od meni najdražih iskustava u SICK Mobilisisu je prošlogodišnji Family Day. Uz druge aktivnosti, nastupio je mađioničar. Djeca su danima poslije pričala o tome i željela ići sa mnom na posao. I dalje vjeruju da se svaki dan tako dobro zabavljamo.
 

IMG_5115.png
IMG_5393.png

Ivana Skupnjak - Quality Manager

U Mobilisisu sam počela raditi 2010. godine na različitim administrativnim zadacima. Sustavima upravljanja počela sam se baviti kada smo uvodili certifikaciju prema ISO 9001 i 14001 standardima te danas obnašam ulogu Quality Managerice.

Moj glavni zadatak je uspostava i primjena sustava upravljanja kvalitetom i okolišem. To uključuje definiranje postupaka i smjernica, nadzor nad njihovom implementacijom, vođenje brige o rokovima, provedbu internih i sudjelovanje u eksternim auditima, itd. Također se bavim upravljanjem informacijskom sigurnošću i GDPR-om te podržavam druge odjele vezano uz te teme. Imam autonomiju u postavljanju prioriteta i odrađivanju radnih zadataka te moram stalno biti u korak s novim normama i zakonskim regulativama što mi omogućuje da se kontinuirano profesionalno usavršavam. 

U SICK Mobilisisu najviše cijenim brigu o djelatnicima, posebice fleksibilnost koja mi omogućuje ravnotežu poslovnog i privatnog života. Također, postoji odnos uzajamne lojalnosti između djelatnika i poslodavca – unatoč rastu i uspjehu tvrtke, s brojnim kolegama s kojima surađujem danas sam surađivala i kada sam se tek zaposlila.

O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi

Rješenja

Proizvodi

Fleet management
Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
Pametna poljoprivreda
bottom of page