top of page
sliderImage_2.jpg

PRAVILA PRIVATNOSTI

POLITIKA PRIVATNOSTI APLIKACIJA
 

Pravila privatnosti za SICK MOBILISIS mobilnu aplikaciju Praćenje transporta

SICK Mobilisis d.o.o. prikuplja osobne podatke korisnika aplikacije Praćenje transporta te ima zaduženog Službenika za zaštitu osobnih podataka (zastita-op@mobilisis.hr)

 

Korisnici aplikacije mogu se registrirati u aplikaciju bilo putem postojećeg korisničkog imena i lozinke iz jedne od Mobilisis Fleet Management web aplikacija ili se može registrirati kroz samu mobilnu aplikaciju Praćenje transporta.

 

Mobilna aplikacija Praćenje transporta obrađuje osobne podatke koje je korisnik dao prilikom registracije u aplikaciju. Osobni podaci koji se obrađuju su: ime i prezime, e-mail, broj telefona, podaci o vozilu (uključujući registraciju vozila) i geolokacijske podatke.

 

Gelokacijski podaci se koriste kako bi se kreirale rute vozila prilikom same vožnje ili aktivnog radnog naloga koji pokreće korisnik aplikacije. Podaci se prikupljaju radi kreiranja ruta vožnji i izvještaja vožnji. Sažeci vožnji su potrebni kao dokaz o završenom radnom nalogu. Registracija je nužna i preduvjet za korištenje funkcionalnosti aplikacije. Bilo koji osobni podatak prikupljen tijekom pružanja usluge se prosljeđuje i pohranjuje u data centrima Hrvatskog telekoma koji se nalaze u Hrvatskoj. Kako bi se otklonile poteškoće povezane sa uslugom i pritužbe, ovlašteni zaposlenici SICK MOBILISIS-a mogu pristupiti osobnim podacima korisnika.

 

Korisnik može kontaktirati SICK MOBILISIS Službenika za zaštitu osobnih podataka radi rješavanja pritužbi ili procesiranja osobnih podataka.


Ključne informacije
Voditelj obrade i Službenik za zaštitu osobnih podataka
Voditelj obrade osobnih podataka:
Tvrtka: SICK MOBILISIS d.o.o.
Varaždinska ulica - Odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
Službenik za zaštitu osobnih podataka u SICK M
OBILISIS-u:
Ivana Skupnjak dipl. oec.
m. +385 99 311 5455
Kontakt na koji možete slati svoje upite:
zastita-op@mobilisis.hr

 
 
Više o SICK M
OBILISIS politici zaštite osobnih podataka možete pronaći na ovom linku.

Zahtjev za ostvarivanjem prava ispitanika možete preuzeti na ovom linku.


 

O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi
EU investment

Proizvodi

Fleet management
Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
Pametna poljoprivreda

Rješenja

bottom of page