top of page

INTELIGENTNA

PROMETNA

RJEŠENJA

19918060_xl_cover photo.jpg

INTELIGENTNA PROMETNA RJEŠENJA

NASLOVNICA / INTELIGENTNA PROMETNA RJEŠENJA

​SICK Mobilisis sa vlastitim proizvodima i proizvodima renomiranih dobavljača nudi kompletna rješenja za nadzor i naplatu parkiranja uključujući rampe, senzore zauzetosti, senzore detekcije ulaska i izlaska, sustave za izdavanje karata i naplatne uređaje.

CJELOVITA RJEŠENJA ZA:

 • Kako se mogu prijaviti za posao?
  Ako se prijavljujete na natječaj za posao, prijavu možete napraviti klikom na Apply here na stranici na kojoj je natječaj raspisan. Navedite svoje ime i prezime, e-mail adresu, dodajte svoj životopis i označite polje uz GDPR privolu, čime nam dajete suglasnost za obradu vaših osobnih podataka. Klikom na Pošaljite životopis zaprimit ćemo Vašu prijavu. Popis otvorenih natječaja možete pronaći na stranici karijera. Ako trenutno nemamo otvorenih natječaja ili niti jedan natječaj ne odgovara vašim interesima, pošaljite nam otvorenu molbu.
 • Tko može vidjeti moje podatke nakon što pošaljem prijavu?
  Vašu prijavu može vidjeti samo People & Culture tim SICK Mobilisisa. Ako procijenimo da Vaš profil odgovara nekoj od otvorenih pozicija, Vašu ćemo prijavu podijeliti s voditeljem u čijem biste timu potencijalno radili.
 • Poslao/la sam prijavu za posao ili otvorenu molbu. Što sada?
  People & Culture tim će proučiti Vašu prijavu te Vas kontaktirati telefonski ili vam poslati povratnu informaciju e-mailom. Više o tijeku selekcijskog procesa možete pročitati na stranici karijera.
 • Što mogu očekivati na intervjuu?
  Intervju je dvosmjeran razgovor između poslodavca i kandidata te prilika da se bolje upoznamo. Član People & Culture tima i voditelj dat će Vam dodatne informacije o radnom mjestu i ocijeniti Vaše iskustvo i motivaciju za rad u SICK Mobilisisu.
 • Pozvan/na sam na psihologijsko testiranje. Što to znači?
  Ako ste pozvani na psihologijsko testiranje, znači da ste ostavili dobar dojam tijekom intervjua i ušli u posljednji krug selekcijskog procesa. Testiranje se sastoji od ispitivanja logičkog razmišljanja, upitnika osobnosti i kratke provjere engleskog jezika. Naš People & Culture tim su psiholozi obučeni za provedbu i analizu rezultata psihologijskog testiranja tako da bez brige – u dobrim ste rukama.
 • Koliko dugo većinom traje proces zapošljavanja?
  Proces zapošljavanja sastoji se od nekoliko koraka. Slijedeći najbolje prakse, važno nam je da u tom procesu budemo efikasni te da na povratnu informaciju vezano uz svaki korak ne čekate duže od dva tjedna.
 • Što se događa s mojom prijavom i podacima ako nisam odabran/na za radno mjesto ili sam poslao/la otvorenu molbu?
  Bilo da niste odabrani za određenu poziciju bilo da ste poslali otvorenu molbu, Vaša prijava ostaje pohranjena u našoj internoj bazi posloprimaca narednih pet godina te ćemo Vas biti slobodni kontaktirati ako se otvori radno mjesto koje odgovara Vašim kvalifikacijama i radnom iskustvu.
 • Postoji li u SICK Mobilisisu mogućnost rada na daljinu?
  Dobar balans privatnog i poslovnog života naših djelatnika iznimno nam je važan, a za njegovo postizanje ključna je fleksibilnost. Stoga nudimo mogućnost hibridnog načina rada što podrazumijeva rad na daljinu do dva dana tjedno prema prethodnom dogovoru s voditeljem. Osim rada na daljinu, nudimo i druge fleksibilne radne aranžmane.
 • Gdje se nalazi ured SICK Mobilisisa?
  SICK Mobilisis hrvatska je podružnica SICKA. Naš ured nalazi se u Varaždinu, na adresi Varaždinska ulica – Odvojak II 7.
 • Želite nam postaviti pitanje na koje niste pronašli odgovor?
  Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem e-maila: careers@mobilisis.hr

SICK Mobilisis inteligentna prometna rješenja temelje se na upotrebi ICT tehnologija, internetskom povezivanju svih objekata primjenom M2M komunikacije, smanjenju onečišćenja okoliša uvođenjem pametnog sustava za upravljanje parkirnim mjestima te povećanju sigurnosti u prometu i kvalitete života.

>8.000

aktivnih senzora

>3.000

vozača svaki dan koristi navigaciju do parkirnog mjesta

>150.000

parkirnih sesija po danu

>1.000

registriranih korisnika

PARTNERI

T-Systems
T-Systems
Scheidt & Bachmann
Scheidt & Bachmann
ATB
ATB
logo infoart_UP.png
logo infoart_OVER.png
A1
A1
O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi
EU investment

Proizvodi

Fleet management
Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
Pametna poljoprivreda

Rješenja

bottom of page