top of page
sliderImage_2.jpg

POLITIKA

PRIVATNOSTI

Politika privatnosti za Mobilisis mobilnu aplikaciju Praćenje transporta

SICK MOBILISIS d.o.o. prikuplja osobne podatke korisnika aplikacije Praćenje transporta te ima zaduženog Službenika za zaštitu osobnih podataka (zastita-op@mobilisis.hr)

 

Korisnici aplikacije mogu se registrirati u aplikaciju bilo putem postojećeg korisničkog imena i lozinke iz jedne od Mobilisis fleet management web aplikacija ili se može registrirati kroz samu aplikaciju.

 

Mobilisis aplikacija Praćenje transporta sadrži informacije koje je korisnik dao prilikom registracije s aplikacijom. Informacije se odnose na ime i prezime, e-mail, broj telefona, podatke o vozilu (uključujući registracije vozila) i geolokacijske podatke.

 

Gelokacijski podaci se koriste kako bi se kreirale rute od vozila prilikom same vožnje ili aktivnog radnog naloga koji pokreće korisnik aplikacije. Podaci se sakupljaju radi kreiranja ruta vožnji i izvještaja vožnji. Sažeci vožnji su potrebni kao dokaz o završenom radnom nalogu. Registracija je nužna i preduvjet za korištenje funkcionalnosti aplikacije. Bilo koji osobni podatak sakupljen tijekom pružanja usluge se prosljeđuje i pohranjuje u data centrima Hrvatskog telekom koji se nalaze u Hrvatskoj. Kako bi se razriješile poteškoće povezane sa uslugom i pritužbe, ovlašteni zaposlenici Mobilisisa mogu pristupiti osobnim podacima.

O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi
EU investment

Proizvodi

Fleet management
Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
Pametna poljoprivreda

Rješenja

bottom of page