top of page
worker-reading-news-with-tablet.jpg

KORPORATIVNE NOVOSTI

Bedem ljubavi je humanitarna udruga čija je misija s ljubavlju i suosjećanjem pomagati ljudima u potrebi te svojim primjerom nadahnuti druge kako bi zajedno stvarali bolji, pravedniji i tolerantniji svijet.

Udruga je osnovana 5. rujna 1991. godine te je ovog ponedjeljka proslavila 30. godišnjicu postojanja. Tom prigodom je u restoranu Fontana održana svečanost na kojoj su se predstavnici udruge osvrnuli na same početke djelovanja i programe koje su realizirali tijekom svog rada te su zahvalili svojim partnerima i volonterima na pomoći i uključivanju u rad udruge.

Zahvaljujući kontinuiranoj pomoći koju naši djelatnici pružaju korisnicima Bedema ljubavi, MOBILISIS je na svečanosti primio povelju prijateljstva kao izraz duboke zahvalnosti i priznanja za dugogodišnju suradnju i nesebično pomaganje u ostvarivanju humanitarnih ciljeva i misije udruge.

Djelatnici MOBILISISA aktivno surađuju s udrugom Bedem ljubavi od 2015. godine otkad smo sudjelovali u brojnim akcijama prikupljanja potrepština za socijalno ugrožene obitelji. Najveća akcija koju provodimo svake godine je prikupljanje dječjih božićnih poklona.

O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi

Rješenja

Proizvodi

Fleet management
Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
Pametna poljoprivreda
bottom of page