top of page
worker-reading-news-with-tablet.jpg

KORPORATIVNE NOVOSTI

Tijekom travnja i svibnja već smo tradicionalno sudjelovali na nekoliko studentskih događanja.


U tjednu od 17. do 21. travnja održan je Workshop Days u organizaciji Fakulteta organizacije i informatike. Uz druženje i predstavljanje studentima, kolege iz Fleet management R&D tima održali su radionicu na temu DevExtreme alata, na kojoj su studenti imali priliku naučiti o responzivnom web developmentu.


Na Connect Weeku, odnosno Tjednu karijera Sveučilišta Sjever sudjelovali smo 9. svibnja. Studentima Sveučilišta Sjever i drugih fakulteta predstavili smo svoj rad i neke od proizvoda, uključujući RPS i AgriStick.


Nadalje, 17. i 18. svibnja na Zagrebačkom Velesajmu održan je 16. studentski sajam poslova Job Fair organiziran od strane Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Kluba studenata elektrotehnike. Job Fair je najveći sajam poslova u Hrvatskoj koji okuplja atraktivne tehnološke stručnjake i znatiželjne studentice i studente s ciljem upoznavanja, povezivanja, razmjene iskustava te informiranja o karijernim prilikama. Ove je godine na Job Fairu sudjelovalo 152 poduzeća, većinom iz tehnološkog, informacijskog i komunikacijskog sektora. Sajam je posjetilo preko 3000 sudionika. Interes studenata smo pobudili prezentacijom nekih od naših proizvoda (Agribox, TDC-E, DT50, WLA16P) i interaktivnih aplikacija. Također smo ih upoznali s karijernim mogućnostima u SICK Mobilisisu i pozvali na ljetnu praksu.

O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi
EU investment

Proizvodi

Fleet management
Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
Pametna poljoprivreda

Rješenja

bottom of page