top of page
worker-reading-news-with-tablet.jpg

KORPORATIVNE NOVOSTI

Jedan od vodećih globalnih proizvođača industrijskih senzora SICK jača IoT kompetencije preuzimanjem MOBILISISA


MOBILISIS je posljednjih godina uspješno proširio svoje poslovanje u području inteligentnih prometnih rješenja, upravljanja voznim parkom i povezanih cloud aplikacija. Uz to, ojačana je uloga distributera i integratora SICK proizvoda i sustava u Hrvatskoj te je planiran značajan rast i razvoj poslovanja u Hrvatskoj i regiji. Mobilisis Fleet management rješenje izvanredno nadopunjuje postojeća SICK rješenja u logističkim procesima praćenja toka robe u distribucijskom lancu nakon što roba izađe na otvoreni prostor. Kao vodeći proizvođač kvalitetnih rješenja i senzora, SICK donosi i veću stabilnost i kvalitetu cijelog proizvodnog programa inteligentnih prometnih i parking rješenja.


„Od osnutka, svoje inovacije smo razvijali oko industrije 4.0, IoT-ja i mobilnosti. Naši zaposlenici oduvijek igraju značajnu ulogu u tome. Zapošljavamo uspješne stručnjake čije individualne razlike jačaju naše timove. Strateško partnerstvo s tvrtkom SICK AG od 2017. dodatno je ubrzalo naš rast i tržišnu reputaciju. Vrlo smo ponosni na integraciju i što smo postali član SICK grupe. Sigurni smo da zajedno možemo postići još veći uspjeh.“ – Goran Kanižaj, direktor MOBILISISA


„Zajedno s kolegama iz MOBILISISA, moći ćemo brže ponuditi rješenja i usluge digitalnih senzorskih sustava za specifične korisničke aplikacije", objašnjava Niels Syassen, član Izvršnog odbora SICK AG. Prva prekretnica je proširenje portfelja oko rješenja za digitalnu lokalizaciju u kontekstu industrije 4.0. „Do sada smo zajedno razvili prva senzorska rješenja koja zatvaraju jaz između senzora i IT-ja“, dodaje Niels Syassen. Govori o zajedničkim razvojnim projektima - uključujući seriju proizvoda TDC edge gateways, SIM2000ST-E pametnih kontrolera i niza senzora i programskih rješenja za indoor lokalizaciju.


Obje strane iskoristile su priliku da se upoznaju tijekom proteklih godina partnerstva: „Suradnja s MOBILISISOM je puna povjerenja. Nadamo se tako nastaviti i u zajedničkoj strukturi", kaže Niels Syassen opisujući zajednički rad.


O SICKu


SICK je jedan od vodećih svjetskih ponuđača rješenja za aplikacije temeljene na senzorima za primjenu u industriji. Tvrtka koju je 1946. osnovao ing. Erwin Sick, dr.h.c. sa sjedištem u  Waldkirchu u Breisgau nedaleko Freiburga jedna je od tehnoloških i tržišnih lidera te ima više od 50 podružnica i pridruženih poduzeća, kao i brojna predstavništva diljem svijeta. U financijskoj godini 2020. SICK je imao više od 10.000 zaposlenika diljem svijeta i ostvario oko 1,7 milijardi eura prometa na razini koncerna. Dodatne informacije o SICKu dostupne su na Internetu na http://www.sick.com ili pozivom na tel. broj +49 (0) 7681 202-4183.

O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi

Rješenja

Proizvodi

Fleet management
Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
Pametna poljoprivreda
bottom of page