top of page
worker-reading-news-with-tablet.jpg

KORPORATIVNE NOVOSTI

Poštovani partneri,


prošlo je više od godinu dana otkako je Mobilisis pristupio SICK Grupi. Ovo spajanje omogućilo je SICKU da unaprijedi važne kompetencije u bežičnom povezivanju industrijskih IoT uređaja i sustavima za napredno upravljanje voznim parkom. Također, naše dugogodišnje kompetencije nadopunjuju SICKOVA cloud rješenja i digitalne usluge. Naš cilj je stvoriti bežične veze između podataka s raznih senzora i cloud platformi te uvelike pridonijeti bržem povezivanju svijeta IT-ja i operativne tehnologije.


Zahvaljujući visokoj razini stručnosti naši zaposlenici postali su članovi već dobro etabliranih globalnih timova unutar Grupe. Promjena imena i vizualnog identiteta donosi nam još veću konkurentnost i prepoznatljivost na globalnom tržištu.


Na regionalnom tržištu zadržavamo poziciju vodećeg pružatelja fleet management usluga te nastavljamo s razvojem inovativnih senzorskih sustava, cjelovitih rješenja i povezanih cloud aplikacija za digitalne lokacijske sustave u kontekstu Industrije 4.0 i digitalizacije poslovnih procesa. Premošćujemo jaz između senzora i IT-ja te smo integrirani u ekosustav klijenta na razini objekta i procesa.


Partnerima i dalje nudimo profesionalno savjetovanje, partnerstvo i upravljanje projektima.

Agilan pristup i regionalna prisutnost izdvajaju nas od konkurencije te preuzimamo odgovornost za upravljanje cjelokupnim životnim ciklusom implementiranih rješenja.

O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi

Rješenja

Proizvodi

Fleet management
Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
Pametna poljoprivreda
bottom of page