top of page
worker-reading-news-with-tablet.jpg

KORPORATIVNE NOVOSTI

Mobilisis na SICK virtualnoj konferenciji EXPLORE. Discover the benefits of digitalization
U četvrtak 22.10. 2020. održala se online konferencija EXPLORE: Discover  the benefits of digitalization koju je održala tvrtka SICK,  jedan od  vodećih svjetskih proizvođača senzora i rješenja za automatizaciju u  industriji.


Konferencija  se održala u dva tracka koji su bili namijenjeni različitim  stručnjacima koji se bave proizvodnjom i inovacijama u industriji te  menađerima. Između brojnih tema vezanih za industriju 4.0. Mobilisis je  predstavio izazove tvrtke za održavanje cestovnih vozila i opreme RASCO,  te kako su riješili nove izazove primjenom smjernica Industrije 4.0.  Konferenciju je slušalo gotovo 1100 sudionika.


Mobilisis  prezentacija je vodila gledatelje kroz sva 4 koraka zrelosti Industrije  4.0 (CONNECTIVITY, VISIBILITY, TRANSPARENCY, PREDICTIVE MAINTENACE) i  pokazala kako Mobilisis koristi TDC-E i IoT platformu u svakom od  koraka. Integracijom Mobilisis sistema, proizvođač ima 24/7 bežičnu vezu  sa opremom, pruža udaljenu podršku, analizira rad opreme i reagira  trenutno na potencijalne kvarove opreme. Krajnji korisnik opreme ima  pristup izvještajima o radu i učinku opreme, obavijesti o servisnim  radnjama i veću učinkovitost operativnih procesa.


Detalje o konferenciji možete saznati klikom na link.

O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi
EU investment

Proizvodi

Fleet management
Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
Pametna poljoprivreda

Rješenja

bottom of page