Korporativne novosti

KORPORATIVNE NOVOSTI

Od  ponedjeljka do petka, 19. do 23. listopada 2020. godine održan je  Tjedan karijera u organizaciji FOI-evog Centra za podršku studentima i  razvoj karijera (CPSRK FOI). Ovogodišnji tjedan karijera obilježen je  većinom online aktivnostima. Ukupno je sudjelovalo 36 poduzeća, zakazano  je 316 termina za individualne razgovore studenta i poslodavca,  odrađene su 23 radionice, 5 panel diskusija te 4 online pitcha. Na  aktivnostima je prisustvovalo više od 1500 studenata.
Mobilisis dan na Tjednu karijera bio je 20.10. kojeg su obilježile teme  implementacija ERP-a, cyber napadi i kako se braniti od njih, napredna  analitika u cloud-u, parking rješenja za gradove budućnosti, život  konzultanta u praksi te analiza i optimizacije webshopa.


Mobilisis se predstavio studentima kroz online pitch i karijerni špancir  na kojem smo 3 sata imali popunjene termine za online individualne  razgovore sa studentima pri čemu su studenti pokazali veliki interes za  obavljanjem stručne prakse. Također, za studente smo i organizirali live  radionicu „Mobilisis parking rješenje za gradove budućnosti“. Na  radionici su studenti radili na sustavu za upravljanje parkiralištem  koji preko REST API-ja preuzima podatke s parkirnih senzora te računa i  broj slobodnih parkirnih mjesta te ih šalje na e-mail. Studentima je bio  prezentiran prijenos podataka preko MQTT protokola korištenjem Node-RED  alata. Sudjelovali smo i na online panel diskusiji na temu Umjetna  inteligencija u poslovanju + Umreženi sustavi (IOT).

O Mobilisisu
Rješenja
Proizvodi

Rješenja

Proizvodi