top of page
worker-reading-news-with-tablet.jpg

KORPORATIVNE NOVOSTI

Danas  je u zagrebačkom Westinu održana manifestacija Lider investa 2020.,  program kojim se tijekom cijele godine diljem Hrvatske podizala svijest o  važnosti proizvodnih investicija te, poticala suradnja poduzetnika i  općina, gradova, županija te institucionalnih partnera. Ovo je peta  godina od kada Lider bira najbolje proizvodne investicije.


Nominacije investicija trajale su do početka listopada, a tijekom tog  perioda održali su se investicijski forumi u Osijeku, Rijeci, Zadru i  Čakovcu. Nakon evaluacije pristiglih nominacija, stručni odbor odabrao  je dobitnike Lider investa.

Mobilisis je dobitnik nagrade 100% Lider invest u kategoriji srednjih investicija.
Investicijom u nove poslovne prostore osigurali smo kvalitetna i  privlačna radna mjesta te time dali svoj doprinos sveukupnoj težnji za  zaustavljanje iseljavanja i povećali svoju konkurentnost. Naša snaga i  uspjeh počivaju na izrazitoj inovativnosti poslovanja i proizvoda. Iz  toga proizlazi i stalna potreba za ulaganjem, prvenstveno u zaposlenike,  a potom u modernu i sofisticiranu opremu. Provedbom projekta ostvarili  smo upravo te ciljeve. Vrijedno je istaknuti da je projekt Povećanje  proizvodnih kapaciteta tvrtke Mobilisis d.o.o. izgradnjom novog  poslovnog prostora i ulaganjem u opremu najveći infrastrukturni projekt   privatnog sektora u Hrvatskoj  financiran EU sredstvima, unutar OPKK  2014.-2020.


Pogledajte više klikom na link.

O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi
EU investment

Proizvodi

Fleet management
Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
Pametna poljoprivreda

Rješenja

bottom of page