top of page
worker-reading-news-with-tablet.jpg

KORPORATIVNE NOVOSTI

Dragi partneri,

prije svega, nadamo se da ste dobro i da poduzimate sve potrebne mjere zaštite kako bismo svi što prije izašli iz ove situacije.

Ovim putem vas želimo obavijestiti o mjerama koje poduzimamo u ovim  izazovnim vremenima kako bismo očuvali kontinuitet u radu. Naš fokus  usmjeren je na zdravlje i zaštitu svih oko nas.


Zaštita zaposlenika i partnera
Većina naših zaposlenika radi od kuće kako bismo u najvećoj mogućoj  mjeri osigurali njihovu zaštitu kao i zaštitu svih drugih osoba u  njihovoj okolini. Za preostale članove tima, osigurali smo upute i  sredstva za siguran rad u uredu. Također, sve zaposlenike kontinuirano  informiramo o preporukama i smjernicama Ministarstva zdravstva Republike  Hrvatske.


Naša dostupnost i usluge
Osigurali smo da se sva naša podrška i usluge nastave odvijati bez  prekida. S obzirom da Mobilisis ima  dugogodišnju praksu rada na  daljinu, uvjereni smo da trenutna situacija neće utjecati na naše  dogovore i suradnju s klijentima. Budući da bi mjere prevencije zaraze  mogle potrajati dulje vrijeme, naročito na globalnoj razini, stojimo na  raspolaganju za sve vaše upite i sastanak na daljinu.


Isporuka i proizvodnja
Naša proizvodnja i dostava neometano rade. Uz to, kontinuirano se  konzultiramo s našim globalnim logističkim partnerima. Unatoč tome što  su posvećeni ispunjavanju svojih obećanja i nastoje ukloniti poteškoće  vezane uz isporuku u najvećoj mogućnoj mjeri, ovim putem najavljujemo da  zbog neizvjesne budućnosti postoji mogućnost kašnjenja isporuke. Ako  primijetimo da bi moglo doći do takve situacije, pravovremeno ćemo vas  obavijestiti. Poduzeli smo stroge mjere da zaštitimo svoj proizvodni  pogon i sve ostale prostore u kojima se manipulira s robom koja se šalje  partnerima, stoga imajte na umu da su svi proizvodi koji napuštaju naše  prostore čisti i sigurni za upotrebu.

U želji za uspješnim nastavkom poslovanja razmišljajmo pozitivno i o ljepšim stvarima koje nas očekuju.

Vaš Mobilisis

O SICK MOBILISISU
Rješenja
Proizvodi
Online servisi
EU investment

Proizvodi

Fleet management
Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
Pametna poljoprivreda

Rješenja

bottom of page