O MOBILISISU

Tvrtka Mobilisis proizvodi modernu, inovativnu informatičku infrastrukturu za upravljanje industrijskim procesima te mobilno prikupljanje i prijenos podataka.

Mobilisis proizvodi su napredne hardverske i softverske komponente visokog stupnja integracije koje omogućavaju fleksibilnu primjenu u najzahtjevnijim poslovnim procesima te prijenos i obradu svih vrsta informacija u procesima koji su bitni za razmatranje u realnom vremenu. Ključna komponenta konkurentske prednosti je vlastiti razvoj proizvoda koji omogućuje maksimalnu prilagodbu specifičnim korisničkim potrebama.

KREŠIMIR MEŠTRIĆ (CEO)

Poslovni uspjeh društva Mobilisis d.o.o. počinje 2005. i počiva na zadovoljstvu i ispunjenju očekivanja naših kupaca, vlasnika, zaposlenika, dobavljača i poslovnih partnera, zajednice u kojoj djelujemo u području razvoja fleksibilnih proizvoda i aplikacija s mogućnošću primjene u najzahtjevnijim poslovnim procesima s posebnim naglaskom na inovativnost, održivi razvoj, investiranje u obrazovanje, kvalitetu te veliku brigu za očuvanje okoliša, racionalno korištenje resursa i energije.

VIZIJA

Naša vizija je umrežavanje različitih stvari i stvaranje inteligencije koja će multiplicirati efekte pojedinačnog djelovanja uz stalno poboljšanje kvalitete naših proizvoda i usluga.

MISIJA

Misija jest voditi brigu o korisnicima, ulagati u zaposlenike, surađivati s društvenom zajednicom, voditi brigu o okolišu te intenzivno i kontinuirano raditi na konkurentnosti i opstojnosti na zahtjevnim tržištima.

Osnovne informacije

osnovani 2005. u Varaždinu

razvoj i proizvodnja IoT proizvoda i usluga

oko 4,6 mil EUR-a godišnjeg prihoda (2019.)

70+

zaposlenih

Mobility driven by technology

PRONAĐITE NAS NA
ADRESA SJEDIŠTA
TELEFON
E-MAIL
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica - Odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
+385 (0) 42 311 777
PRAVNE NAPOMENE
Sva prava pridržana Mobilisis d.o.o. 2020.