top of page

O MOBILISISU

Tvrtka Mobilisis proizvodi modernu, inovativnu informatičku infrastrukturu za upravljanje industrijskim procesima te mobilno prikupljanje i prijenos podataka.

Mobilisis proizvodi su napredne hardverske i softverske komponente visokog stupnja integracije koje omogućavaju fleksibilnu primjenu u najzahtjevnijim poslovnim procesima te prijenos i obradu svih vrsta informacija u procesima koji su bitni za razmatranje u realnom vremenu. Ključna komponenta konkurentske prednosti je vlastiti razvoj proizvoda koji omogućuje maksimalnu prilagodbu specifičnim korisničkim potrebama.

GORAN KANIŽAJ (CEO)

2gk.jpg

Od našeg osnutka, svoje smo inovacije razvijali oko Industrije 4.0, IoT-ja i mobilnosti. Naši zaposlenici oduvijek igraju značajnu ulogu u tome. Zapošljavamo uspješne stručnjake čije individualne razlike jačaju naše timove. Kao član SICK grupe, još brže možemo nuditi rješenja i usluge digitalnih senzorskih sustava za specifične korisničke aplikacije i još bolje ispunjavati očekivanja naših kupaca, zaposlenika, dobavljača i poslovnih partnera te zajednice u kojoj djelujemo.

Skype_Picture_2019_06_03T12_22_08_508Z_c

VIZIJA

Naša vizija je umrežavanje različitih stvari i stvaranje inteligencije koja će multiplicirati efekte pojedinačnog djelovanja uz stalno poboljšanje kvalitete naših proizvoda i usluga.

MISIJA

Misija jest voditi brigu o korisnicima, ulagati u zaposlenike, surađivati s društvenom zajednicom, voditi brigu o okolišu te intenzivno i kontinuirano raditi na konkurentnosti i opstojnosti na zahtjevnim tržištima.

Osnovne informacije

osnovani 2005. u Varaždinu

razvoj i proizvodnja IoT proizvoda i usluga

6,5 mil EUR-a godišnjeg prihoda (2021.)

90+

zaposlenih

O Mobilisisu
Rješenja
Proizvodi
Online servisi

Rješenja

Proizvodi

Mobilisis - Inteligentna prometna rješenja
Spotium - Pametna autonomna rješenja
Entrymo - Upravljanje pristupom i identitetom
WiGo - IoT/M2M
bottom of page