Mobilisis na FOI Tjednu karijera

Od ponedjeljka do petka, 14. do 18. listopada 2019. godine, na Fakultetu organizacije i informatike održan je osmi po redu Tjedan karijera u organizaciji FOI-evog Centra za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK FOI). Tjedan karijera je usmjeren na povezivanje poslodavaca, alumnija i studenata FOI-ja. Na događaju je sudjelovalo 56 tvrtki koje su se predstavile studentima putem 30 radionica, 8 panel diskusija te kroz tzv. 'Karijerni špancir' – neformalno umrežavanje studenata i poslodavaca.
Mobilisisov dan na Tjednu karijera bio je predzadnji dan kojeg su obilježile teme iz svijeta IoT-a i informacijske sigurnosti.

Mobilisis se predstavio studentima kroz kratku prezentaciju te sudjelovanjem na panel diskusiji na temu IoT. Također, za studente smo i organizirali radionicu „Tko kuca na IoT vrata?“  gdje je bio korišten naš trenutno najnapredniji uređaj - Telematic Data Collector (TDC), razvijen u cijelosti unutar tvrtke Mobilisis, a koji služi za prikupljanje podataka s raznih senzora / uređaja / sustava / aplikacija, prijenos podataka u Cloud okruženje i njihovu vizualizaciju unutar web portala. Kroz dan su studenti na „Karijernom španciru“ imali priliku popričati sa zaposlenicima o tvrtki Mobilisis, ali i mogućnostima za studente pri čemu su studenti pokazali veliki interes za obavljanjem stručne prakse.

Mobility driven by technology

PRONAĐITE NAS NA
ADRESA SJEDIŠTA
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica br. 8, II. odvojak
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
TELEFON
E-MAIL
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
+385 (0) 42 311 777
PRAVNE NAPOMENE
Sva prava pridržana Mobilisis d.o.o. 2019.