KORPORATIVNE NOVOSTI

Mobilisis na FOI Tjednu karijera

Od ponedjeljka do petka, 14. do 18. listopada 2019. godine, na Fakultetu organizacije i informatike održan je osmi po redu Tjedan karijera u organizaciji FOI-evog Centra za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK FOI). Tjedan karijera je usmjeren na povezivanje poslodavaca, alumnija i studenata FOI-ja. Na događaju je sudjelovalo 56 tvrtki koje su se predstavile studentima putem 30 radionica, 8 panel diskusija te kroz tzv. 'Karijerni špancir' – neformalno umrežavanje studenata i poslodavaca.
Mobilisisov dan na Tjednu karijera bio je predzadnji dan kojeg su obilježile teme iz svijeta IoT-a i informacijske sigurnosti.

Mobilisis se predstavio studentima kroz kratku prezentaciju te sudjelovanjem na panel diskusiji na temu IoT. Također, za studente smo i organizirali radionicu „Tko kuca na IoT vrata?“  gdje je bio korišten naš trenutno najnapredniji uređaj - Telematic Data Collector (TDC), razvijen u cijelosti unutar tvrtke Mobilisis, a koji služi za prikupljanje podataka s raznih senzora / uređaja / sustava / aplikacija, prijenos podataka u Cloud okruženje i njihovu vizualizaciju unutar web portala. Kroz dan su studenti na „Karijernom španciru“ imali priliku popričati sa zaposlenicima o tvrtki Mobilisis, ali i mogućnostima za studente pri čemu su studenti pokazali veliki interes za obavljanjem stručne prakse.

Mobility driven by technology

PRONAĐITE NAS NA
ADRESA SJEDIŠTA
TELEFON
E-MAIL
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica - Odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
+385 (0) 42 311 777
PRAVNE NAPOMENE
Sva prava pridržana Mobilisis d.o.o. 2020.