Mobilisis na FOI Tjednu karijera 2018.

Tjedan karijera na fakultetu organizacije i informatike obilježila su mnoga zanimljiva predavanja i radionice, a glavni dan Tjedna karijera petak 12.10.  započeo je motivacijskim predavanjem za studente. Nakon predavanja poslodavci su se predstavili studentima kratkim prezentacijama.

Objava obavijesti o nabavi EV 09/2018

Objava obavijesti o nabavi u postupku javne nabave za subjekte koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi za predmet nabave: Nabava uređaja, alata, zaštite i strojeva – 2. faza. Cjelokupnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Zaposlenici Mobilisisa naučili kako se nositi sa stresom

Stres je bolest modernog doba te sastavni dio današnjih modernih radnih mjesta. Može uzrokovati niz problema i poremećaja u radnom procesu te psihičkom i fizičkom zdravlju zaposlenika. Vrlo je važno prepoznati stres kao rizik na radnom mjestu, procijeniti moguće uzroke stresa i naglasiti pozitivne učinke upravljanja stresom.

Objava obavijesti o nabavi EV 30/2018

Objava obavijesti o nabavi u postupku javne nabave za subjekte koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi za predmet nabave: Nabava ostale elektroničke opreme. Cjelokupnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Objava Odluke o poništenju ponovljene nabave za EV 05 Grupa 9

Dana 29.08.2018. objavljena je Odluka o poništenju ponovljene nabave za EV 05 Grupa 9. Dokument možete pogledati ovdje.

Mobilisis na Gold Partner Summitu tvrtke Teltonika

U terminu od 26-27.07.2018. u Vilniusu, Litva održao se Gold partner Summit tvrtke Teltonika. Radi se o prvom takvom događaju u organizaciji Teltonike na kojem su se okupili najveći partneri iz cijelog svijeta. Teltonika je ujedno i proslavila svoju 20. godišnjicu poslovanja. Predstavnici naše tvrtke sudjelovali su na predavanjima i radionicama...

Objava o ponovljenoj nabavi za Grupu 9

Dana 17.07.2018. objavljeni je ponovljeni postupak nabave za nadmetanje za EV05-Grupa 9. Dokument možete pogledati ovdje.

Zaposlenici obišli gradilište nove poslovne zgrade tvrtke Mobilisis

U petak 06.07.2018. je za sve zaposlenike tvrtke Mobilisis bio organiziran obilazak nove poslovne zgrade. Mobilisis je 2016. godine na natječaj Ministarstva poduzetništva i obrta prijavio projekt pod nazivom „Povećanje proizvodnih kapaciteta tvrtke Mobilisis d.o.o. izgradnjom novog poslovnog prostora i ulaganjem u opremu“.

Objava obavijesti o nabavi EV 10/2018

Objava obavijesti o nabavi u postupku javne nabave za subjekte koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi za predmet nabave: Nabava uredskog namještaja i opreme. Cjelokupnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Goran Šprem najbolji zaposlenik u Mobilisisu za prvu polovicu 2018. godine

u petak 29.06.2018. odabrani je naj zaposlenik za prvu polovicu 2018.godine kojeg su odabrali zaposlenici međusobno. U prostorijama tvrtke održalo se prigodno druženje i dodjela nagrade „Naj zaposleniku“. Čestitamo kolegi Goranu Špremu na nagradi za najboljeg zaposlenika za prvu polovicu 2018. godine.

Mobility driven by technology

PRONAĐITE NAS NA
ADRESA SJEDIŠTA
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica - Odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
TELEFON
E-MAIL
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
+385 (0) 42 311 777
PRAVNE NAPOMENE
Sva prava pridržana Mobilisis d.o.o. 2019.