KORPORATIVNE NOVOSTI

Mobilisis na FOI Tjednu karijera 2018.

Tjedan karijera na fakultetu organizacije i informatike obilježila su mnoga zanimljiva predavanja i radionice, a glavni dan Tjedna karijera petak 12.10.  započeo je motivacijskim predavanjem za studente. Nakon predavanja poslodavci su se predstavili studentima kratkim prezentacijama.

Objava obavijesti o nabavi EV 09/2018

Objava obavijesti o nabavi u postupku javne nabave za subjekte koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi za predmet nabave: Nabava uređaja, alata, zaštite i strojeva – 2. faza. Cjelokupnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Zaposlenici Mobilisisa naučili kako se nositi sa stresom

Stres je bolest modernog doba te sastavni dio današnjih modernih radnih mjesta. Može uzrokovati niz problema i poremećaja u radnom procesu te psihičkom i fizičkom zdravlju zaposlenika. Vrlo je važno prepoznati stres kao rizik na radnom mjestu, procijeniti moguće uzroke stresa i naglasiti pozitivne učinke upravljanja stresom.

Objava obavijesti o nabavi EV 30/2018

Objava obavijesti o nabavi u postupku javne nabave za subjekte koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi za predmet nabave: Nabava ostale elektroničke opreme. Cjelokupnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Objava Odluke o poništenju ponovljene nabave za EV 05 Grupa 9

Dana 29.08.2018. objavljena je Odluka o poništenju ponovljene nabave za EV 05 Grupa 9. Dokument možete pogledati ovdje.

Mobilisis na Gold Partner Summitu tvrtke Teltonika

U terminu od 26-27.07.2018. u Vilniusu, Litva održao se Gold partner Summit tvrtke Teltonika. Radi se o prvom takvom događaju u organizaciji Teltonike na kojem su se okupili najveći partneri iz cijelog svijeta. Teltonika je ujedno i proslavila svoju 20. godišnjicu poslovanja. Predstavnici naše tvrtke sudjelovali su na predavanjima i radionicama...

Objava o ponovljenoj nabavi za Grupu 9

Dana 17.07.2018. objavljeni je ponovljeni postupak nabave za nadmetanje za EV05-Grupa 9. Dokument možete pogledati ovdje.

Zaposlenici obišli gradilište nove poslovne zgrade tvrtke Mobilisis

U petak 06.07.2018. je za sve zaposlenike tvrtke Mobilisis bio organiziran obilazak nove poslovne zgrade. Mobilisis je 2016. godine na natječaj Ministarstva poduzetništva i obrta prijavio projekt pod nazivom „Povećanje proizvodnih kapaciteta tvrtke Mobilisis d.o.o. izgradnjom novog poslovnog prostora i ulaganjem u opremu“.

Objava obavijesti o nabavi EV 10/2018

Objava obavijesti o nabavi u postupku javne nabave za subjekte koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi za predmet nabave: Nabava uredskog namještaja i opreme. Cjelokupnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Goran Šprem najbolji zaposlenik u Mobilisisu za prvu polovicu 2018. godine

u petak 29.06.2018. odabrani je naj zaposlenik za prvu polovicu 2018.godine kojeg su odabrali zaposlenici međusobno. U prostorijama tvrtke održalo se prigodno druženje i dodjela nagrade „Naj zaposleniku“. Čestitamo kolegi Goranu Špremu na nagradi za najboljeg zaposlenika za prvu polovicu 2018. godine.

Mobility driven by technology

PRONAĐITE NAS NA
ADRESA SJEDIŠTA
TELEFON
E-MAIL
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica - Odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
+385 (0) 42 311 777
PRAVNE NAPOMENE
Sva prava pridržana Mobilisis d.o.o. 2020.