KORPORATIVNE NOVOSTI

Deutsche Telekom uvrstio Mobilisis u IoT Solution Optimizer koji olakšava tvrtkama planiranje svojih IoT projekata. Korak po korak, IoT Solution Optimizer vodi do pojedinačne analize performansi i identificira potencijalnu optimizaciju.

Ovim putem vas želimo obavijestiti o mjerama koje poduzimamo u ovim izazovnim vremenima kako bismo očuvali kontinuitet u radu. Naš fokus usmjeren je na zdravlje i zaštitu svih oko nas.

Hrvoje Aničić „Naj zaposlenik“ u Mobilisisu za drugu polovicu 2019. godine

Mobilisis zaposlenici međusobno su odabrali „Naj zaposlenika“ za drugu polovicu 2019. godine. U prostorijama tvrtke održalo se prigodno druženje i dodjela nagrade „Naj zaposleniku“.

Mobilisis na Truck bussines fairu u Beogradu

U petak 13.12.2019. održana je godišnja skupština Poslovnog udruženja „Međunarodni Transport“ i  TRUCK BUSSINES FAIR u Sava centru u Beogradu.

Održan drugi humanitarni turnir “M2 PINGAČ OPEN” u Mobilisisu

U petak 06.12. u Mobilisisu je održan drugi humanitarni turnir u ping pongu “M2 PINGAČ OPEN”. Na turniru je ukupno sudjelovalo dvanaest natjecatelja, a prvo mjesto je osvojio Antonio Jozić (FOI), drugo Zlatko Gaternig (Mobilisis) i treće Emilio Grobenski (FOI). Sva prikupljena sredstva donirana su udruzi „Bedem ljubavi“ iz Varaždina.

Održan Mobilisis Fleet domjenak

Dana 05.12.2019. u tvrtki Mobilisis održao se Fleet domjenak. Na događaju se okupilo oko tridesetak tvrtki od kojih su neki dugogodišnji korisnici Mobilisis Fleet management sustava. Mobilisis se zahvalio svim svojim korisnicima te prezentirao novosti u tvrtki i Fleet management sustavu.

CROMA dodijelila Goranu Kanižaju nagradu Menadžer godine 2019.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA u petak je nagradilo 18 najboljih domaćih menadžera u 10 različitih kategorija za 2019. godinu.
Goran je osvojio nagradu u kategoriji Mladi menadžer te se u kratkom obraćanju zahvalio organizatoru, a posebno svojim najbližim kolegama.

U Mobilisis održan SICK – Sensor intelligence day

Dana 24.10.2019. u tvrtki Mobilisis održao se SICK- Sensor intelligence day. Na događaju se okupilo dvadesetak tvrtki iz različitih grana industrije. Cilj održavanja događaja bio je svima zainteresiranima predstaviti najnovije inovacije u industriji te tehnološka rješenja u IoT-u i Industriji 4.0.

Mobilisis na FOI Tjednu karijera

Od ponedjeljka do petka, 14. do 18. listopada 2019. godine, na Fakultetu organizacije i informatike održan je osmi po redu Tjedan karijera u organizaciji FOI-evog Centra za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK FOI).

Mobilisis partner na uvođenju „pametnog parkinga“ u Vukovaru

Grad Vukovar uveo je sustav pametnog parkiranja koji obuhvaća 121 autonomni, bežični parking senzor i informativne LED zaslone povezane A1 NB-IoT mrežom. Partneri na ovom projektu su Grad Vukovar, Komunalac d.o.o., A1 Hrvatska te Mobilisis.

MOBILISIS na sjednici Skupštine Hrvatske parking udruge prezentirao rješenje fiskalizacije računa parkirnih automata

3. listopada 2019. godine u Solinu održala se 58. sjednica Skupštine Hrvatske parking udruge na kojoj je Mobilisis predstavio rješenje za fiskalizaciju računa na parkirnim automatima.

Mobilisis tehničko rješenje na međunarodnom natjecanju MOL grupe

18.09.2019. godine u Driving camp Zsámbék (Mađarska) održalo se natjecanje vozača autocisterni u EKO vožnji, defenzivnoj vožnji i vožnji vještina. 15 natjecatelja iz MOL grupe vozilo je četiri kruga ukupne duljine 4,5 km te se borilo za vrijedne nagrade.

41109036_cover.jpg

U suradnji s tvrtkom Infoart koja već ima aktivnu aplikaciju PayDo za plaćanje parkinga razvili smo uređaj koji se ugrađuje u vozilo, a zahvaljujući njemu automobil „prepoznaje“ kada ga vozač parkira u zoni naplate parkinga.

Smart-parking-Dubrovnik_cover.png

„Pametni parking“ u Dubrovniku najveći je projekt iz segmenta pametnih gradova u Hrvatskoj i regiji te jedan od najvećih projekata pametnog parkinga realiziran s ovom količinom senzora na Narrowband IoT (NB-IoT) mreži u svijetu.

22_cover.jpg

Mobilisis zaposlenici međusobno su odabrali „Naj zaposlenika“ za prvu polovicu 2019. godine. U prostorijama tvrtke održalo se prigodno druženje i dodjela nagrade „Naj zaposleniku“. Čestitamo kolegi Mariu Filipoviću na nagradi za najboljeg zaposlenika za prvu polovicu 2019. godine.

Mobilisis na team buildingu u Celju

Nakon održane polugodišnje prezentacije za zaposlenike te zajedničke milenijske fotografije, dana 31.05. i 01.06.2019. održan je Team building u Celju. U dvodnevnom druženju 60 zaposlenika tvrtke Mobilisis uživalo je u prirodi Pečovnika, raznim timskim igrama i sportovima.

Mobilisis na Connect day-u Sveučilišta Sjever

U organizaciji Sveučilišta Sjever i Hrvatske gospodarske komore u četvrtak, 30. svibnja 2019. godine u Sveučilišnom centru Varaždin održan je „Connect Day“, Dan karijera s ciljem povezivanja studenata i poslodavaca te poticanja daljnje suradnje s gospodarstvom. Što znači biti kompetentan stručnjak i obrazovati se za tržište rada...

3.jpg

15. i 16.05. 2019. održavao se 11. po redu studentski sajam poslova Job Fair, dvodnevno događanje koje je na Fakultet Elektrotehnike i računarstva privuklo više od 4000 studenata i 115 poduzeća. Mobilisis se predstavio studentima sa ključnim proizvodima i poslovanjem tvrtke te probudio veliki interes studenata za praksom, ali i za budućim zaposlenjem.

Mobilisis na 12. sajamu poslova u Varaždinu

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Regionalnog ureda Varaždin u Sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu održao se 12. sajam poslova na kojem je sudjelovala i tvrtka Mobilisis.Više o sajmu možete pročitati ovdje. Tražena radna mjesta tvrtke Mobilisis možete pronaći ovdje.

Mobilisis sudjelovao na Danima pametnih rješenja kompanije A1

U organizaciji tvrtke A1 Hrvatska održan je “Dan pametnih rješenja” prilikom čega je tvrtka A1 predstavila NB-IoT, novu uslugu u ponudi za poslovne korisnike. Mobiliis je u sklopu događaja na izlagačkom mjestu predstavio svoj uređaj TDC-Z . Radi se o uređaju koji prikuplja informacije sa senzora temperature, tlaka, vlage, magnetskog polja i ubrzanja...

Mobilisis na PMM sajmu u tvrtki Sick

Od 2017. godine. Sick je strateški partner Mobilisis-a za razvoj i prodaju IIoT rješenja diljem svijeta. Sick je u samom vrhu razvojne industrije te vodeći svjetski proizvođač industrijskih senzora i rješenja. Već nekoliko godina u Freiburgu u SICK ARENI organizira se interni sajam pod nazivom Product management meeting GBC06 systems.

Hrvatska parking udruga posjetila Mobilisis

U petak 01.03.2019. u Mobilisis je stiglo 60 članova Hrvatske parking udruge. Kao dio programa 57. sjednice Skupštine HPU koja se održala u Trakošćanu, Mobilisis je na parkingu nove zgrade prezentirao NB IoT parkirni senzor i njegove funkcionalnosti. U kratkom druženju članovi su još obišli novu Mobilisis poslovnu zgradu i proizvodnju.

Mobility driven by technology

PRONAĐITE NAS NA
ADRESA SJEDIŠTA
TELEFON
E-MAIL
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica - Odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
+385 (0) 42 311 777
PRAVNE NAPOMENE
Sva prava pridržana Mobilisis d.o.o. 2020.