KORPORATIVNE NOVOSTI

Mobilisis na SICK virtualnoj konferenciji EXPLORE. Discover the benefits of digitalization
U četvrtak 22.10. 2020. održala se online konferencija EXPLORE: Discover the benefits of digitalization koju je održala tvrtka SICK,  jedan od vodećih svjetskih proizvođača senzora i rješenja za automatizaciju u industriji.


Konferencija se održala u dva tracka koji su bili namijenjeni različitim stručnjacima koji se bave proizvodnjom i inovacijama u industriji te menađerima. Između brojnih tema vezanih za industriju 4.0. Mobilisis je predstavio izazove tvrtke za održavanje cestovnih vozila i opreme RASCO, te kako su riješili nove izazove primjenom smjernica Industrije 4.0. Konferenciju je slušalo gotovo 1100 sudionika.


Mobilisis prezentacija je vodila gledatelje kroz sva 4 koraka zrelosti Industrije 4.0 (CONNECTIVITY, VISIBILITY, TRANSPARENCY, PREDICTIVE MAINTENACE) i pokazala kako Mobilisis koristi TDC-E i IoT platformu u svakom od koraka. Integracijom Mobilisis sistema, proizvođač ima 24/7 bežičnu vezu sa opremom, pruža udaljenu podršku, analizira rad opreme i reagira trenutno na potencijalne kvarove opreme. Krajnji korisnik opreme ima pristup izvještajima o radu i učinku opreme, obavijesti o servisnim radnjama i veću učinkovitost operativnih procesa.


Detalje o konferenciji možete saznati klikom na link.

Mobility driven by technology

PRONAĐITE NAS NA
ADRESA SJEDIŠTA
TELEFON
E-MAIL
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica - Odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
+385 (0) 42 311 777
PRAVNE NAPOMENE
Sva prava pridržana Mobilisis d.o.o. 2020.