KORPORATIVNE NOVOSTI

Od ponedjeljka do petka, 19. do 23. listopada 2020. godine održan je Tjedan karijera u organizaciji FOI-evog Centra za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK FOI). Ovogodišnji tjedan karijera obilježen je većinom online aktivnostima. Ukupno je sudjelovalo 36 poduzeća, zakazano je 316 termina za individualne razgovore studenta i poslodavca, odrađene su 23 radionice, 5 panel diskusija te 4 online pitcha. Na aktivnostima je prisustvovalo više od 1500 studenata.
Mobilisis dan na Tjednu karijera bio je 20.10. kojeg su obilježile teme implementacija ERP-a, cyber napadi i kako se braniti od njih, napredna analitika u cloud-u, parking rješenja za gradove budućnosti, život konzultanta u praksi te analiza i optimizacije webshopa.

Mobilisis se predstavio studentima kroz online pitch i karijerni špancir na kojem smo 3 sata imali popunjene termine za online individualne razgovore sa studentima pri čemu su studenti pokazali veliki interes za obavljanjem stručne prakse. Također, za studente smo i organizirali live radionicu „Mobilisis parking rješenje za gradove budućnosti“. Na radionici su studenti radili na sustavu za upravljanje parkiralištem koji preko REST API-ja preuzima podatke s parkirnih senzora te računa i broj slobodnih parkirnih mjesta te ih šalje na e-mail. Studentima je bio prezentiran prijenos podataka preko MQTT protokola korištenjem Node-RED alata. Sudjelovali smo i na online panel diskusiji na temu Umjetna inteligencija u poslovanju + Umreženi sustavi (IOT).

Mobility driven by technology

PRONAĐITE NAS NA
ADRESA SJEDIŠTA
TELEFON
E-MAIL
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica - Odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
+385 (0) 42 311 777
PRAVNE NAPOMENE
Sva prava pridržana Mobilisis d.o.o. 2020.