KORPORATIVNE NOVOSTI

Danas je u zagrebačkom Westinu održana manifestacija Lider investa 2020., program kojim se tijekom cijele godine diljem Hrvatske podizala svijest o važnosti proizvodnih investicija te, poticala suradnja poduzetnika i općina, gradova, županija te institucionalnih partnera. Ovo je peta godina od kada Lider bira najbolje proizvodne investicije.
Nominacije investicija trajale su do početka listopada, a tijekom tog perioda održali su se investicijski forumi u Osijeku, Rijeci, Zadru i Čakovcu. Nakon evaluacije pristiglih nominacija, stručni odbor odabrao je dobitnike Lider investa.

Mobilisis je dobitnik nagrade 100% Lider invest u kategoriji srednjih investicija.
Investicijom u nove poslovne prostore osigurali smo kvalitetna i privlačna radna mjesta te time dali svoj doprinos sveukupnoj težnji za zaustavljanje iseljavanja i povećali svoju konkurentnost. Naša snaga i uspjeh počivaju na izrazitoj inovativnosti poslovanja i proizvoda. Iz toga proizlazi i stalna potreba za ulaganjem, prvenstveno u zaposlenike, a potom u modernu i sofisticiranu opremu. Provedbom projekta ostvarili smo upravo te ciljeve. Vrijedno je istaknuti da je projekt Povećanje proizvodnih kapaciteta tvrtke Mobilisis d.o.o. izgradnjom novog poslovnog prostora i ulaganjem u opremu najveći infrastrukturni projekt  privatnog sektora u Hrvatskoj  financiran EU sredstvima, unutar OPKK 2014.-2020.

Pogledajte više klikom na
link.

Mobility driven by technology

PRONAĐITE NAS NA
ADRESA SJEDIŠTA
TELEFON
E-MAIL
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica - Odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
+385 (0) 42 311 777
PRAVNE NAPOMENE
Sva prava pridržana Mobilisis d.o.o. 2020.