KORPORATIVNE NOVOSTI

Objava obavijesti o nabavi EV 10/2018

Objava obavijesti o nabavi u postupku javne nabave za subjekte koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi za predmet nabave: Nabava uredskog namještaja i opreme. Cjelokupnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Goran Šprem najbolji zaposlenik u Mobilisisu za prvu polovicu 2018. godine

u petak 29.06.2018. odabrani je naj zaposlenik za prvu polovicu 2018.godine kojeg su odabrali zaposlenici međusobno. U prostorijama tvrtke održalo se prigodno druženje i dodjela nagrade „Naj zaposleniku“. Čestitamo kolegi Goranu Špremu na nagradi za najboljeg zaposlenika za prvu polovicu 2018. godine.

Zaposlenici tvrtke Mobilisis primili svjedodžbe Škole stranih jezika Žiger

Zaposlenici tvrtke Mobilisis su 20. lipnja primili svjedodžbe za završeni stupanj njemačkog jezika u Školi stranih jezika Žiger. Mobilisis je sufinancirao tečaj svim zainteresiranim djelatnicima koji su izrazili želju za pohađanjem škole. Početkom nove školske godine zaposlenici će nastaviti pohađanje višeg stupnja njemačkog jezika.

Mobilisis na Team buildingu u Termama Tuhelj

Nakon održane polugodišnje prezentacije za zaposlenike, dana 15. i 16.06.2018. održan je Team building u Termama Tuhelj.  U dvodnevnom druženju 50 zaposlenika tvrtke Mobilisis uživalo je u kupanju, kulinarskoj radionici te ostalim timskim igrama.

Mobilisis na tech & business konferenciji „IoT Innovation Day“ na VERN-u

Nova „industrijska“ revolucija, razvoj interneta stvari, digitalizacija poslovanja, korisnička podrška, internet stvari u svakodnevnom životu, razvoj industrije zabave, upravljanje rizicima i gradovima budućnosti bile su glavne teme tech & business konferencije „IoT Innovation Day“ koja je 14.06. 2018. održana na Sveučilištu VERN’. Zajednički su je organizirali Nokia i VERN’.

Mobilisis i ove godine na JobFairu

23. i 24.05. 2018. održavao se 10. po redu studentski sajam poslova Job Fair, dvodnevno događanje koje je na Fakultet Elektrotehnike i računarstva privuklo više tisuća studenata, ne samo FER-a, već i srodnih fakulteta. Mobilisis se predstavio studentima sa ključnim proizvodima i poslovanjem tvrtke te probudio veliki interes studenata za praksom...

Objava pojašnjenja dokumentacije za nadmetanje za EV05

Dana 16.05.2018. objavljeno je pojašnjenje dokumentacije za nadmetanje za EV05. Dokument možete pogledati ovdje.

Dani otvorenih vrata EU projekata u Mobilisisu

Tvrtka Mobilisis sudjelovala je na „Danima otvorenih vrata EU projekata“ koji su se održali u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018. godine na području cijele Hrvatske. U Kampanji „EU u mojoj regiji”  građani su mogli  iz prve ruke saznati kako se troši proračun EU-a da bi se njihovi svakodnevni životi poboljšali na mnoštvo načina.

Objava prve izmjene dokumentacije EV05/2017

Objava prve izmjene Dokumentacije o nabavi u postupku javne nabave EV 05/2017 za subjekte koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi za predmet nabave: Nabava stolnih računala, prijenosnih računala, ekrana računala, MF pisača, licenci i softwarea – 1. i 2. faza. Cjelokupnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Objava obavijesti o nabavi EV 05/2017

Objava obavijesti o nabavi u postupku javne nabave za subjekte koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi za predmet nabave: Nabava stolnih računala, prijenosnih računala, ekrana računala, MF pisača, licenci i softwarea – 1. i 2. faza. Cjelokupnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Mobilisis na eventu e-mobilnost u Varaždinu

U Park Boutique hotelu 26.04.2018. održana je druga po redu manifestacija “e-mobilnost”, u sklopu koje su predstavljena postignuća, trendovi i iskustva u korištenju električnih vozila te razvoj infrastrukture (punionice, senzorika, software i dr.). Mobilisis je predstavio svoju smart tehnologiju koja uključuje izradu parkirnih senzora infrastrukture koja služi da e-mobilnost...

Tvrtka Mobilisis donirala Croduino pakete Elektrostrojarskoj školi Varaždin

U petak, 13. travnja, izvršena je primopredaja Croduino kompleta učenicima 2.e i 2.f razreda, zanimanja tehničar za mehatroniku. Ukupno je podijeljeno 50 kompleta pojedinačne vrijednosti 300 kn, što ukupno iznosi 15.000 kn. Tvrtka Mobilisis je donirala Croduino osnovne pakete, a Elektrostrojarska škola dodatne elemente.

Mobilisis na 11. Sajmu poslova u Varaždinu

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Regionalnog ureda Varaždin u Sportskoj dvorani Graberje u Varaždinu održao se 11. sajam poslova na kojem je sudjelovala i tvrtka Mobilisis. Sajam je namijenjen poslodavcima, nezaposlenim osobama, ostalim tražiteljima zaposlenja, studentima, učenicima i svima zainteresiranima za aktivno uključivanje...

Mobilisis na Intertraffic sajmu u Amsterdamu

Tvrtka Mobilisis sudjelovala je na Intertraffic sajmu koji se održao u Amsterdamu-Nizozemska u razdoblju od 20. – 23. ožujka, 2018.godine. Intertraffic je najznačajniji svjetski sajam iz sektora prometne infrastrukture na kojem su se predstavila najnovija tehnološka rješenja iz tog područja. Sajam je okupio oko 800 izlagača iz cijelog svijeta te preko 30 000 posjetitelja.

Objava prve izmjene dokumentacije EV04/2017

Objava prve izmjene Dokumentacije o nabavi u postupku javne nabave EV 04/2017 za subjekte koji nisu obveznici Zakona o javnoj nabavi za predmet nabave: Nabava i implementacija ERP sustava. Cjelokupnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje.

Mobility driven by technology

PRONAĐITE NAS NA
ADRESA SJEDIŠTA
TELEFON
E-MAIL
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica - Odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
+385 (0) 42 311 777
PRAVNE NAPOMENE
Sva prava pridržana Mobilisis d.o.o. 2020.