KORPORATIVNE NOVOSTI

Održan Mobilisis Fleet domjenak

Dana 05.12.2019. u tvrtki Mobilisis održao se Fleet domjenak. Na događaju se okupilo oko tridesetak tvrtki od kojih su neki dugogodišnji korisnici Mobilisis Fleet management sustava. Mobilisis se zahvalio svim svojim korisnicima te prezentirao novosti u tvrtki i Fleet management sustavu.

CROMA dodijelila Goranu Kanižaju nagradu Menadžer godine 2019.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA u petak je nagradilo 18 najboljih domaćih menadžera u 10 različitih kategorija za 2019. godinu.
Goran je osvojio nagradu u kategoriji Mladi menadžer te se u kratkom obraćanju zahvalio organizatoru, a posebno svojim najbližim kolegama.

U Mobilisis održan SICK – Sensor intelligence day

Dana 24.10.2019. u tvrtki Mobilisis održao se SICK- Sensor intelligence day. Na događaju se okupilo dvadesetak tvrtki iz različitih grana industrije. Cilj održavanja događaja bio je svima zainteresiranima predstaviti najnovije inovacije u industriji te tehnološka rješenja u IoT-u i Industriji 4.0.

Mobilisis na FOI Tjednu karijera

Od ponedjeljka do petka, 14. do 18. listopada 2019. godine, na Fakultetu organizacije i informatike održan je osmi po redu Tjedan karijera u organizaciji FOI-evog Centra za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK FOI).

Mobilisis partner na uvođenju „pametnog parkinga“ u Vukovaru

Grad Vukovar uveo je sustav pametnog parkiranja koji obuhvaća 121 autonomni, bežični parking senzor i informativne LED zaslone povezane A1 NB-IoT mrežom. Partneri na ovom projektu su Grad Vukovar, Komunalac d.o.o., A1 Hrvatska te Mobilisis.

MOBILISIS na sjednici Skupštine Hrvatske parking udruge prezentirao rješenje fiskalizacije računa parkirnih automata

3. listopada 2019. godine u Solinu održala se 58. sjednica Skupštine Hrvatske parking udruge na kojoj je Mobilisis predstavio rješenje za fiskalizaciju računa na parkirnim automatima.

Mobilisis tehničko rješenje na međunarodnom natjecanju MOL grupe

18.09.2019. godine u Driving camp Zsámbék (Mađarska) održalo se natjecanje vozača autocisterni u EKO vožnji, defenzivnoj vožnji i vožnji vještina. 15 natjecatelja iz MOL grupe vozilo je četiri kruga ukupne duljine 4,5 km te se borilo za vrijedne nagrade.

41109036_cover.jpg

U suradnji s tvrtkom Infoart koja već ima aktivnu aplikaciju PayDo za plaćanje parkinga razvili smo uređaj koji se ugrađuje u vozilo, a zahvaljujući njemu automobil „prepoznaje“ kada ga vozač parkira u zoni naplate parkinga.

Smart-parking-Dubrovnik_cover.png

„Pametni parking“ u Dubrovniku najveći je projekt iz segmenta pametnih gradova u Hrvatskoj i regiji te jedan od najvećih projekata pametnog parkinga realiziran s ovom količinom senzora na Narrowband IoT (NB-IoT) mreži u svijetu.

22_cover.jpg

Mobilisis zaposlenici međusobno su odabrali „Naj zaposlenika“ za prvu polovicu 2019. godine. U prostorijama tvrtke održalo se prigodno druženje i dodjela nagrade „Naj zaposleniku“. Čestitamo kolegi Mariu Filipoviću na nagradi za najboljeg zaposlenika za prvu polovicu 2019. godine.

Mobility driven by technology

PRONAĐITE NAS NA
ADRESA SJEDIŠTA
TELEFON
E-MAIL
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica - Odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
+385 (0) 42 311 777
PRAVNE NAPOMENE
Sva prava pridržana Mobilisis d.o.o. 2020.