KORPORATIVNE NOVOSTI

U četvrtak 22.10. 2020. održala se online konferencija EXPLORE: Discover the benefits of digitalization koju je održala tvrtka SICK,  jedan od vodećih svjetskih proizvođača senzora i rješenja za automatizaciju u industriji.

Deutsche Telekom uvrstio Mobilisis u IoT Solution Optimizer koji olakšava tvrtkama planiranje svojih IoT projekata. Korak po korak, IoT Solution Optimizer vodi do pojedinačne analize performansi i identificira potencijalnu optimizaciju.

Ovim putem vas želimo obavijestiti o mjerama koje poduzimamo u ovim izazovnim vremenima kako bismo očuvali kontinuitet u radu. Naš fokus usmjeren je na zdravlje i zaštitu svih oko nas.

Hrvoje Aničić „Naj zaposlenik“ u Mobilisisu za drugu polovicu 2019. godine

Mobilisis zaposlenici međusobno su odabrali „Naj zaposlenika“ za drugu polovicu 2019. godine. U prostorijama tvrtke održalo se prigodno druženje i dodjela nagrade „Naj zaposleniku“.

Mobilisis na Truck bussines fairu u Beogradu

U petak 13.12.2019. održana je godišnja skupština Poslovnog udruženja „Međunarodni Transport“ i  TRUCK BUSSINES FAIR u Sava centru u Beogradu.

Održan drugi humanitarni turnir “M2 PINGAČ OPEN” u Mobilisisu

U petak 06.12. u Mobilisisu je održan drugi humanitarni turnir u ping pongu “M2 PINGAČ OPEN”. Na turniru je ukupno sudjelovalo dvanaest natjecatelja, a prvo mjesto je osvojio Antonio Jozić (FOI), drugo Zlatko Gaternig (Mobilisis) i treće Emilio Grobenski (FOI). Sva prikupljena sredstva donirana su udruzi „Bedem ljubavi“ iz Varaždina.

Mobility driven by technology

PRONAĐITE NAS NA
ADRESA SJEDIŠTA
TELEFON
E-MAIL
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica - Odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
+385 (0) 42 311 777
PRAVNE NAPOMENE
Sva prava pridržana Mobilisis d.o.o. 2020.