KORPORATIVNE NOVOSTI

Dragi partneri,

prije svega, nadamo se da ste dobro i da poduzimate sve potrebne mjere zaštite kako bismo svi što prije izašli iz ove situacije.

Ovim putem vas želimo obavijestiti o mjerama koje poduzimamo u ovim izazovnim vremenima kako bismo očuvali kontinuitet u radu. Naš fokus usmjeren je na zdravlje i zaštitu svih oko nas. 

 

Zaštita zaposlenika i partnera

Većina naših zaposlenika radi od kuće kako bismo u najvećoj mogućoj mjeri osigurali njihovu zaštitu kao i zaštitu svih drugih osoba u njihovoj okolini. Za preostale članove tima, osigurali smo upute i sredstva za siguran rad u uredu. Također, sve zaposlenike kontinuirano informiramo o preporukama i smjernicama Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske.

 

Naša dostupnost i usluge

Osigurali smo da se sva naša podrška i usluge nastave odvijati bez prekida. S obzirom da Mobilisis ima  dugogodišnju praksu rada na daljinu, uvjereni smo da trenutna situacija neće utjecati na naše dogovore i suradnju s klijentima. Budući da bi mjere prevencije zaraze mogle potrajati dulje vrijeme, naročito na globalnoj razini, stojimo na raspolaganju za sve vaše upite i sastanak na daljinu.

 

Isporuka i proizvodnja

Naša proizvodnja i dostava neometano rade. Uz to, kontinuirano se konzultiramo s našim globalnim logističkim partnerima. Unatoč tome što su posvećeni ispunjavanju svojih obećanja i nastoje ukloniti poteškoće vezane uz isporuku u najvećoj mogućnoj mjeri, ovim putem najavljujemo da zbog neizvjesne budućnosti postoji mogućnost kašnjenja isporuke. Ako primijetimo da bi moglo doći do takve situacije, pravovremeno ćemo vas obavijestiti. Poduzeli smo stroge mjere da zaštitimo svoj proizvodni pogon i sve ostale prostore u kojima se manipulira s robom koja se šalje partnerima, stoga imajte na umu da su svi proizvodi koji napuštaju naše prostore čisti i sigurni za upotrebu.

 

U želji za uspješnim nastavkom poslovanja razmišljajmo pozitivno i o ljepšim stvarima koje nas očekuju.

Vaš Mobilisis

Mobility driven by technology

PRONAĐITE NAS NA
ADRESA SJEDIŠTA
TELEFON
E-MAIL
  • Mobilisis Facebook
  • Mobilisis Twitter
  • Mobilisis YouTube
  • Mobilisis LinkedIn
Mobilisis d.o.o.
Varaždinska ulica - Odvojak II 7
42000 Varaždin – Jalkovec, Hrvatska
+385 (0) 42 311 777
PRAVNE NAPOMENE
Sva prava pridržana Mobilisis d.o.o. 2020.